Over ons

Aart van Looijengoed Transport BV is een solide familiebedrijf dat inmiddels in handen is van de vierde generatie Aart van Looijengoed. We zijn ooit in Hierden begonnen met het rondbrengen van melk met paard en wagen.

Hierna kwam de eerste vrachtwagen, die volgeladen werd met melkbussen. De vrachtwagen werd opgevolgd door een tankwagen met een capaciteit van 9 duizend liter en inmiddels rijden we met tankwagens van 36 duizend liter!

Slachafvaltransport

In 2009 hebben we de eerste stappen naar het slachtafvaltransport gezet. Hiervoor hebben we in 2011 het tankstation en de weegbrug in Wijster aangekocht. Ook hebben we toen ons wagenpark uitgebreid met wagens die aan alle eisen voldoen voor het transport van slachtafval. De groei zette door en in 2014 hebben we de truckwash en een aantal opslaghallen opgekocht. Inmiddels hebben we ruim 5 hectare industrieterrein in Wijster.

Kwaliteit en service

We staan voor kwaliteit en service. We houden ons altijd aan de afspraken en denken graag met klanten mee. Zo kunnen we efficiënt plannen en houden we kosten laag. We hebben alle erkenningen van de NVWA en ons personeel krijgt jaarlijks bijscholingen over alles wat maar met transport te maken heeft. Zo houden we de kwaliteit hoog en de veiligheid gewaarborgd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We geloven dat wij als transportsector een belangrijke rol kunnen spelen in de reductie van broeikasgassen. We vinden het dan ook heel belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit doen we door onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden en we hebben zonnepanelen liggen op onze bedrijfshallen. Al onze auto’s voldoen aan de emissienorm Euro 6 en we stellen de hoogste eisen aan de reductie van de uitstoot van roetdeeltjes. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Van Looijengoed Transport

SLACHTAFVALTRANSPORT

KWALITEIT & SERVICE

BEWUST DUURZAAM