Locatie Wijster

In 2011 zijn we gestart met een transportbedrijf in Wijster. Hier is de planning gevestigd die de transporten coördineert. Vanaf hier rijden onze vrachtwagens naar pluimveeslachterijen in heel Nederland en soms daarbuiten.

We laden zorgvuldig de bijproducten (veren, vlees, bloed) en transporteren deze naar de fabriek in Wijster. Wij zijn geregistreerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) met goedkeuringsnummer 207481 .  Al onze auto’s voldoen aan de eisen die de NVWA stelt aan het vervoer van dierlijke bijproducten van categorie 2 en 3.

Zo zijn onze containers en kieperstrailers vloeistofdicht, is al ons materiaal van roestvrijstaal en worden zowel de vrachtwagens als de containers na elke vracht grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

De bijproducten worden verwerkt tot vleesmeel, verenmeel en bloedmeel. Dat wordt gebruikt als grondstof in de diervoedingsindustrie. Ook worden de grondstoffen gebruikt als deel meststof en aqua feed (visvoer). Naast het slachtafvaltransport zijn in Wijster de Truckwash, het tankstation, de weegbrug en verschillende opslaghallen gevestigd.

Slachtafvaltransport
Van Looijengoed

NVWA ERKEND

PLUIMVEE

BETROUWBAAR