Truckstop ’t lepeltje

Truckstop ’t Lepeltje is een kleinschalig gezellig chauffeurscafé. De wens van de chauffeur staat hier centraal, uiteraard wel binnen de werkbaarheid in de keuken en opslag.

Marianna is de chef in de keuken en zet van maandag tot vrijdag de lekkerste gerechten voor u op tafel.

Er wordt voornamelijk Hollandse pot aangeboden, maar zeker ook andere maaltijden. Een uitsmijter en gehaktbal ontbreken zeker niet op de kaart.

De keuken is van maandag tot en met donderdag geopend tot en met 21:00 uur. Denk je later te zijn, dan kan je altijd bellen (06-11276908) om te overleggen wat er mogelijk is. Op de vrijdag wordt er enkel lunch aangeboden en diverse soorten snacks.

De kantine biedt plaats voor ruim 20 personen, met een beetje stapelen is het haalbaar om meer mensen een plek te geven. De kantine is voorzien van een klimaatcontrole, kortom in de zomer lekker koel en in de winter lekker warm.

Wil je voor het eten douchen, dan vind je achter de kantine mooie ruime douches en toiletten die u kunt gebruiken.

De vrachtwagen kunt u parkeren, achter het hek (om 23:00 uur sluiten de automatische hekken tot 06:00 uur de volgende ochtend). of op het naastgelegen terrein waar u op alle tijden weg kunt rijden.

Truckstop ’t Lepeltje is toegankelijk door de blauwe deur, rechts van de Truckwash in het gebouw ‘De Nijverheid’ (Nijverheidsweg 19, 9418 TX Wijster).

Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Truckstop ’t Lepeltje

GEZELLIG & LEKKER

EENVOUDIG & NETJES

DOUCHES EN TOILETTEN